pulla
Ilves naisten kausi sai jatkoa voitolla Tikkurilan palloseuraa vastaan lauantaina 24.9. Tammelassa. Ilveksellä ei alaloppusarjassa enää varsinaista panosta ole, seitsemäs sija on varmistettu ja sitä ei paremmaksi enää pysty muuttamaan. Tips:lla sen sijaan oli pelissä paljon panosta, kun he kamppailevat sarjassa säilymisessä. Kentällä esiintyikin varsin tahdon voimainen vierasjoukkue, mutta ottelu oli kuitenkin alusta loppuun hivenen keltapaitojen hallinnassa.

Ilveksen pelissä kehitystä näkyy oman alueen puolustuspelaamisessa, tässäkin ottelussa puolustaminen omassa ”boksissa” oli agressiivista ja Tipsin vaarallinen amerikkalaishyökkääjä Nicole Waters ei näin ollen onnistunut tässä pelissä maalia tehdä. Myös Ilveksen maalilla pelannut Sara Inget esiintyi vahvasti läpi ottelun.

Ottelun ainokainen hyväksytty maali nähtiin vasta 90+2 minuutilla, kun Tuulia Mikkolan esityöstä pallo ajautui Johanna Salmijärvelle, jonka laukauksen seurasi loppuun asti Heidi Rannikko, joka laittoi paluupallon varmasti verkkoihin. Tahtovoitto ja osoitusta Ilveksen periksiantamattomuudesta.

Kausi jatkuu tiistaina 28.9. Tammelassa kello 18.30, kun vastaan asettuu toinen sarjapaikastaan taisteleva joukkue, Nice Futis Porista. Ilvekselle nämä ottelut ovat loistava mahdollisuus jakaa pelivastuuta laajalla rintamalla ja tähän asti pelaajat ovat ottaneet vastuun vastaan hyvin. Nuori Julie Forss (kuvassa) kasvaa puolustuslinjassa peli peliltä varmemmaksi Naisten Liiga pelaajaksi ja Heidi Rannikon pirteät otteet kentällä ovat olleet loistavia. Sankoin joukoin vielä kannustamaan Ilves voittoon tiistaina

Ilves – Nice Futis 27.9. klo 18:30 Tammelassa
Björn jatkaa Ilveksessä