_dsc98061
Viime kaudella B:stä naisiin noussut Tuulia ”Tuuska” Mikkola pelaa Ilveksessä myös ensi kesänä. Tuuska nousi vauhdilla viime kevään aikana naisten joukkueeseen. Ensin keväällä hän kävi pelaamassa farmijoukkueen Jypk:n mukana kolme ottelua viimeistellen kuusi maalia. Tämän jälkeen hänet nostettiin Ilveksen liiga joukkueen mukaan. Ilveksessä hän viimeisteli heti neljässä ensimmäisessä ottelussa kolme maalia. Maalinteon lisäksi Tuuska on taistelutahtoinen ja erittäin hyvä suojamaan palloa ja hänellä on matalapainopiste pelatessa, jonka takia välillä tuntuu, että häntä on lähdes mahdotonta kaataa kentällä. Alkukauden harjoitusottelut ovat myös sujuneet erittäin hyvin ja viimeisimpänä Tuuska iski kaksi maalia TPV:n verkkoon.

”Hyvillä fiiliksillä lähden tulevaan kauteen! Treenit on sujunut hyvin nyt talvella ja olemme valmiita sarjan alkuun. Odotan jo innolla tulevaa kautta ja kovia pelejä” ,kommentoi Tuuska tulevaa kautta.

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Emmi Ristimäki, Heidi Rannikko, Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä.

Sara Kattainen siirtyy Ilvekseen
Ilves pelaajia Särkänniemen SuperParkissa sunnuntaina 15.1.2017!