_DSC3568
Vasta 16-vuotta tänä vuonna täyttävä Tuuli Enkkilä on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen naisten edustusjoukkueen kanssa. Tuuli pelasi jo viime kauden Ilveksen B-tytöissä, mutta Hämeenlinnassa asuvana pelasi hän myös muutaman ottelun Härmän riveissä kaksoisedustuksen turvin. Tuuli on nuoresta iästään huolimatta osoittanut loistavia otteita alkukauden harjoitusotteluissa. Hän omaa erinomaisen pelikäsityksen ja on hyvin tunnollinen harjoittelija. Myös kentän ulkopuolella Tuuli on päässyt hyvin joukkueeseen mukaan ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Tuulin omia mietteitä ensimmäisestä kaudesta Naisten Liigassa: ”Odotan innolla tulevaa kautta ja kovia pelejä. Harjoitusympäristö on hyvä ja kehittävä”.

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Roosa Ärväs, Sara Kattainen, Tuulia Mikkola, Emmi Ristimäki, Heidi Rannikko, Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä

Riikka Winter jatkaa Ilveksessä
Ilvesläisiä Aamulehdessä viikonloppuna