Joukkue alkaa olla kasassa kaudelle 2016, loput sopimukset julkaistaan lähipäivinä. Ilveksen naiset istuivat alas ja miettivät yhdessä kauden tavoitetta. Keskustelun lopputuloksena oli se, että kirkkainta lähdetään hakemaan ja hommat hoidetaan niin, että mestaruus on realistinen tavoite. Hyvältä on näyttänyt tähän asti ja työnteko jatkuu.

Myös kapteenisto valittiin kaudelle 2016. Joukkueena päätettiin, että Kaisa Björn (kuvassa) kantaa nauhaa käsivarressa ja kapteeniston muodostaa Björnin lisäksi, Kreeta Yli-Säntti, Emmi Ristimäki, sekä Anniina Pohjoismäki. Kokenut porukka Ilvespelaajia, jotka ovat omalla esimerkillään johtanut joukkoja jo edellisillä kausilla.

Myös jännittävä harjoituspeli on tiedossa, kun Ilves kohtaa lauantaina 13.2. Damallsvenkan joukkueen Djurgården IF. Tele2 arenalla (kuvassa) pelattava ottelu on Ilveksen pelaajille loistava mahdollisuus mitata oma taso kun vastaan asettuu yhdessä maailman kovimmista sarjoista pelaava vastustaja. Pelaajat ovat kovalla työllä ansainneet tämän mahdollisuuden ja aiomme ottaa siitä kaikki irti. Tulossa myös liikkuvaa kuvamateriaali Djurgården päivästä ja Ilves pelureiden fiiliksistä..

” Odotan, että yleisöä saapuisi paikalle, koska se tuo peliin erilaisen jännityksen ja koska itsekin toivoisin pelaavani joku päivä ulkomailla, tämä on hyvä mittari nähdä mikä on tasoero Damallsvenskan ja Naisten Liiga joukkueiden välillä. ”

– Kreeta

Kokeneita pelaajia sopimuksiin
Maalintekijä ja pelintekijä jatkavat Ilveksessä