_dsc9584
Sini Lauermaa on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa. Lauermaa on edustanut Ilvestä jo kuluneet kolme kautta. Kuluvalla kaudella hän on viimeistellyt yhden maalin ja ikänsä myötä tuo arvokasta kokemusta joukkueeseen.

Vasen jalkainen ja erittäin nopea pelaaja viihtyy monella eri pelipaikalla, mutta useimmiten kuitenkin vasemmalla laidalla. Nopeutensa ja sitkeytensä takia erittäin arvokas pelaaja joukkueelle ja hoitaa oman ruutunsa jokainen kerta esimerkillisellä tavalla. Lauermaan työmoraalista ja taistelutahdosta on hyvä monen nuoren pelaajan ottaa mallia.

Lauermaan omia mietteitä tulevasta kaudesta:

”Uusi kausi tuo aina mukanaan jotain muutoksia joukkueessa ja kaikki muutokset antavat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Kaudelle 2016 mahtui paljon onnistumisia sekä pettymyksiä ja näitä kokemuksia rikkaampana joukkueemme lähtee varmasti entistä vahvempana tulevaan kauteen.”

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudelle 2017:

Kaisa Björn, Elina Myllymäki, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola, Ada Nikkilä sekä Kreeta Yli-Säntti.

Sopimusneuvottelut jatkuvat pelaajien kanssa koko ajan ja niitä julkaistaan sitä mukaan kuin varmistuvat. 

Kaisa Björn Ilveksen Hyvää seuraa hankekoordinaattori
Ilves – Nice Futis 27.9. klo 18:30 Tammelassa