Ilveksen naiset ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen Selina Mustajoen kanssa. Selina siirtyy Ilvekseen PK-35 Vantaasta.

Selina on monipuolinen puolustuspään pelaaja, ja tulee vahvistamaan ennestään vahvaa Ilveksen puolustusta tuomalla useamman liigakauden kokemusta. Hän on urheilullinen ja monipuolinen pelaaja, jota voidaan peluuttaa puolustuslinjassa paikassa kuin paikassa. Useamman liigakauden kokemuksen lisäksi Selina tuo kokemusta kansainvälisistä peleistä, niin nuorisomaajoukkueista kuin naisten mestarien liigasta.

”Jo muutamien harjoitusten perustella voi sanoa, että Selina on erittäin ammattimainen pelaaja. Vaikka kyseessä onkin nuori pelaaja, niin hän tuo varmasti johtajuutta puolustuslinjaan sekä vaatimustasoa jokapäiväiseen tekemiseen. ” kommentoi talenttivalmentaja Ollipekka Ojala.

”Muutin Tampereelle opiskelemaan niin Ilves tuntui luontevalta vaihtoehdolta. Nyt on muutamat treenit takana ja olen viihtynyt todella hyvin, meillä on hyvä ryhmä kasassa ja koen olevani ympäristössä, jossa pystyn kehittymään pelaajana.” kertoo Selina.

Pelaajasopimukset kaudelle 2018: Annika Laihanen, Isa Tuominen, Sanni Ojanen, Tuuli Enkkilä, Pipsa Saarilahti, Nea Nyrhinen, Roosa Tuominen, Kaisa Björn, Emmi Ristimäki, Julie Forss, Iida Laakkonen, Sara Inget, Aino Rasinen, Nea Lehtola, Eini Vesaniemi, Tuulia Mikkola, Roosa Ärväs, Jade Bergius, Kiira Kaivola & Selina Mustajoki

SPL Tampere palkitsi parhaita
Uusia sopimuksia