_DSC3666
Sara Kattainen siirtyy FC Hongasta Ilvekseen. Sara on jo monelle Ilvesläisistä hyvin tuttu, sillä hän on Hämeenlinnasta kotoisin ja pelasi Ilveksen B-tytöissä nuorempana. Hän on erittäin aktiivinen keskikenttä pelaaja, haluaa palloa mahdollisimman paljon ja tekee paljon töitä laajalla säteellä. Saralla on myös paljon kokemusta nuorten maajoukkueista. Hän on ehtinyt harjoittelemaan jo jonkin aikaa joukkueen kanssa ja tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien kanssa. Sara näyttää myös hyvää esimerkkiä aktiivisuudellaan ja positiivisuudellaan. Hän tulee olemaan hyvä lisä Ilvekseen ensikaudeksi.

Saran omia mietteitä Ilvekseen siirtymisestä:
”Olen tosi tyytyväinen päätökseen siirtyä Ilvekseen. Ilveksessä on hyvä ympäristö, missä pääsee kehittymään. Vastaanotto on ollut tosi hyvä pelaajien ja taustojen suunnalta. Odotan todella innolla tulevaa kautta ja uusia haasteita.”

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Tuulia Mikkola, Emmi Ristimäki, Heidi Rannikko, Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä.

Naisten Liigan otteluohjelma kaudella 2017 on julkaistu
Tuulia Mikkola on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Ilveksen kanssa