Roosa Ärväs siirtyy Kuopion Pallokissoista Ilvekseen. Roosa on kokenut pelaaja, joka on pelannut Naisten Liigaa viisi vuotta sekä KMF:n että Pallokissojen paidassa.  Hänellä on myös kokemusta kansainvälisiltä kentiltä. Hän on pelannut nuorten maajoukkueissa ja sen lisäksi hän pelasi neljä kautta Yhdysvalloissa University of Pittsburgh:n joukkueessa. Roosa on monipuolinen pelaaja, jolla on erittäin hyvä laukaus ja viimeistelee maaleja erinomaisella prosentilla. Viime kesän hän pelasi Pallokissojen kakkosjoukkueen mukana viimeistellen 17 maalia 15:ssa ottelussa. Roosa on harjoitellut Ilveksen mukana pari viikkoa ja pääsee pelaamaan uuden joukkueensa kanssa ensimmäistä kertaa heti tänään 21.1. kun Ilves kohtaa TPS:n!

”Opiskelut toivat mukanaan Tampereelle, joten Ilves tuntui hyvältä vaihtoehdolta jatkaa jalkapallouraa. Vastaanotto joukkueessa onollut hyvä ja odotan innolla kaduen alkua” kommetoi Roosa muuttoaan Tampereelle ja tulevaa kautta.

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Sara Kattainen, Tuulia Mikkola, Emmi Ristimäki, Heidi Rannikko, Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä.

Ilvesläisiä Aamulehdessä viikonloppuna
Naisten Liigan otteluohjelma kaudella 2017 on julkaistu