_DSC2650
Keskikenttäpelaaja Riikka Winter on tehnyt jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Useimmiten Riikka pelaa keskikentän pohjalla, mutta hyvin monipuolisena pelaajana pystyy myös tarvittaessa pelaamaan laidalla. Riikka on taitava ja paljon töitä tekevä keskikenttä ja omaa erittäin vahvan vasemman jalan laukauksen. Iisalmesta lähtöisin olevalla Riikalla on jo usean vuoden kokemus Liigasta ja tuo tätä kautta arvokasta kokemusta joukkueeseen.

”Pitkän pohdinnan jälkeen jatkopäätös tuntui selkeältä ja treenaaminen onkin nyt tuntunut tosi hyvältä. Kausi alkaa normaalia aikaisemmin ja koska joukkueemme on muuttunut melko paljon viime kaudesta, on seuraavat puolitoista kuukautta käytettävä hyvin, jotta olemme mahdollisimman valmiita heti ensimmäisessä sarjapelissä” kommentoi Riikka tulevaa kautta.

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Tuuli Enkkilä, Roosa Ärväs, Sara Kattainen, Tuulia Mikkola, Emmi Ristimäki, Heidi Rannikko, Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä

Emmaliina Tulkki siirtyy Ruotsin mestarin Linköpings FC:n riveihin
Tuuli Enkkilä on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa