Ilves kohtasi Kuopion Pallokissat lauantaina 23.7. Tammelan kotiviheriöllä. Ilveksen selvästä pallonhallinnasta huolimatta Pallokissat voittivat lopulta 1-2. Ilves onnistui heti pelin alkuun luomaan painetta Pallokissojen maalille ja jo 6 min. kohdalla Emmaliina Tulkki pääsi viimeistelemään rangaistuspilkun tuntumasta Heidi Kollasen hyvän 1 vs. 1 haaston jälkitilanteesta. Peliä jatkettiin keltavihreän komennossa ja Ilves pystyi rakentelemaan tilanteita monipuolisesti koko joukkueen voimin. Pallokissoilla oli ensimmäisellä puoliskolla muutama hyvä hyökkäyritys Ella-Rosa Huuskon ja Signy Aarnan toimesta, mutta kovinkaan organisoituja hyökkäyksiä Pallokissat eivät saaneet aikaiseksi.  Ilveksellä sen sijaan oli yrityksensä kasvattaa johtoaan useaan kertaan, mutta maalikehikotkin olivat tällä kertaa vierasjoukkueen puolella.

Toisella puoliajalla Pallokissat pääsivät paremmin peliin mukaan ja pallonhallinta muuttui tasaisemmaksi. Ilveksellä oli kuitenkin hetkensä tappaa peli yhdellä lisämaalilla, joka jäi lopulta harmittavasti puuttumaan, vaikka maalintekoa pääsivät yrittämään oikeastaan kaikki hyökkäyspään pelaajat. Pallokissat pääsivät peliin mukaan 77.min. Olga Ahtisen kierteisellä vapaapotkulla maalinedustalle, josta pallo epäonnisesti kimposi ilvespelaajasta maalinperukoille. Tämä lisäsi vierasjoukkueen uskoa ja lopulta Pallokissat niittasi voittonsa tekemällä maalin hetkeä myöhemmin (84. min) Tiia Savolaisen hyvällä yksilösuorituksella.

Ilves on juhannustauon jälkeen pelannut Fc Honkaa, Åland Unitedia sekä Pallokissoja vastaan,  ja pistetilille on kertynyt vain piste tasapelistä Åland Unitedia vastaan. Ilveksellä peli on ajoittain kulkenut mallikkaastikin, mutta kuitenkin ne merkitsevät voitot ovat jääneet harmillisesti vastustajille. Näistä pistemenetyksistä huolimatta joukkue on kuitenkin vain sisuuntunut ja lähteekin kohti seuraavia pelejä vielä entistä taisteluntahtoisempina ja voitonnälkäisinä. Seuraava peli pelataankin jo keskiviikkona Tikkurilassa, kun vastassa on TiPS kello 18.30.

Ilves kohtaa seuraavaksi Tipsin
Ilvekselle kolme pistettä