tipssPistejahti jatkuu Tammelassa tiistaina 17.5. klo 19.00.

Ilves kohtaa kauden kuudennessa ottelussaan Tikkurilan palloseuran Vantaalta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Ilveksen 1-0 voittoon. TiPS ei ole tällä kaudella onnistunut vielä maalinteossa, mutta harjoituskauden ottelut osoittivat, että vantaalaisilla on potentiaalia voittaa kovemmatkin joukkueet sarjassa. Emma Nuutisen loukkaantuminen on ollut TiPS:lle suuri takaisku, mutta joukkueesta luultavasti löytyy muitakin maalintekijöitä kauden mittaan. Taitava Jannica Tjeder ottaa varmasti vahvaa roolia keskikentällä ja muutenkin melko kokeneella joukkueella lähdetään haastamaan Ilvestä.

Ilveksen saldo viimeisestä kahdesta ottelusta on vain kaksi pistettä. Kissalauma janoaa voittoa seuraavasta ottelustaan. Viime kauden maalipörssin voittaneen Heidi Kollasen otteet harjoituksissa näyttävät siltä että maaleja on taas luvassa. Ilves pelasi edellisen ottelunsa lauantaina ja kiireinen ottelutahti luonnollisesti avaa mahdollisuuden kierrättää pelaajia laajalla rintamalla. Tämä sopii tasaiselle Ilves -joukkueelle hyvin.

Valmentaja Maiju Ruotsalainen on luottavainen tulevan ottelun suhteen. ”Pyrimme olemaan pallonhallinta joukkue ja se tarkoittaa että meidän on minimoitava virheitä pallollisena ja löydettävä hetki jolloin haluamme olla vaarallisia. Olemme viime ottelun jälkeen käyneet läpi milloin voimme ottaa suurempia riskejä pallollisena. Luulen että tässä pelissä halukkaita ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Odotamme innolla ensimmäistä Tammela -ottelua. Viimekausina siellä on totuttu voittamaan.”

Juhlaottelu Ilves – HJK 28.5.
Otteluennakko TPS-ILVES