Ilves kohtaa lauantaina kevään viimeisessä harjoitusottelussa ennen kauden alkua HJK:n. Ottelu pelataan lauantaina Helsingissä Destamatic-kentällä klo 14.15 alkaen. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuussa Pirkkahallissa, jossa HJK oli parempi maalein 4-1, joten Ilves lähtee revanssimielellä hakemaan Helsingistä hyvää tulosta ja ennen kaikkea ehjää 90. minuuttista. Ilves on harjoituskaudella pystynyt ajoittain hyviin esityksiin otteluiden sisällä, mutta ehjä kokonainen ottelu vielä puuttuu. Näin kävi myös edellisessä harjoitusottelussa Jyväskylässä, jossa Ilves hallitsi suvereenisti ensimmäistä puoliaikaa, mutta heikko toinen puoliaika käänsi ottelun JyPK:lle.

Ilves palasi viikon mittaiselta hiihtolomaltaan hyvin levänneenä ja viikon harjoituksissa on ollut uuden päävalmentaja Ville Väisäsen johdolla keskittynyt ilmapiiri, joka lupaa hyvää ajatellen viikon päästä alkavaa liigakautta. Harjoituksissa on koko viikon ollut hyvä tempo ja pelaajat ovat myös fyysisissä osioissa puristaneet hienosti itsestään tehoja irti.

Kevään ensimmäinen ulkoilmatapahtuma tuo myös oman mausteensa otteluun ja pelaajat varmasti haluavat näyttää parasta osaamistaan uudelle päävalmentajalle päästessään luonnonvaloon pitkän hallikauden jälkeen.

Päävalmentaja Ville Väisänen näkee ensimmäisen harjoitusviikon uuden joukkueen kanssa positiivisessa valossa

– Fiilikset ensimmäisestä harjoitusviikosta ovat hyvät. Valmennustiimin kanssa ollaan päästy hyvään vauhtiin ja pelaajien reaktiot muutokseen ovat olleet positiiviset. Vauhti ja yritys treeneissä on ollut hyvää.

Myös huominen harjoitusottelu tulee päävalmentajan mukaan hyvään saumaan.

– Peli kertoo aina omaa kieltään niin joukkueen kuin yksilönkin tämänhetkisestä osaamisesta, tulemme varmasti kokeilemaan erilaisia asioita pelin sisällä. Mukava myös nähdä missä HJK menee, Ville Väisänen jatkaa.

Otteluraportti HJK – Ilves
Ilves naisten päävalmentaja vaihtuu