Nea Nyrhinen on tehnyt sopimuksen Ilveksen Naisten kanssa. Seinäjoelta kotoisin olevan Nean sitoutumisesta jalkapallon pelaamiseen kertoo hänen muuttonsa Tampereelle päästäkseen mukaan sekä laadukkaaseen urheiluakatemiatoimintaan, että entistä parempaan harjoitusympäristöön. Nyrhinen on esittänyt vakuuttavia otteita Ilveksen Naisten mukana. Viime viikonloppuna kauden avausottelussa ONS:a vastaan hän pääsi tekemään debyyttinsä Naisten Liigassa onnistuen mainiosti. Päävalmentaja Väisänen näkee myös Nea:ssa paljon potentiaalia: ”Nea on erittäin lahjakas pelaaja. Nykyinen harjoitusympäristö varmuudella hänelle oikea paikka kehittyäkseen jalkapalloilijana. Nea on sitoutunut pelaaja ja myös erittäin motivoitunut ja tunnollinen harjoittelija”

Nea pelasi talven aikana vielä B-tyttöjen SM-karsintaa, mutta oli myös mukana naisten harjoitusotteluissa talven aikana ja onnistui viimeistelemään maalin molemmissa pelaamissaan otteluissa. Nea on myös itse innoissaan tulevasta kaudesta Ilveksen Naisissa: ” Odotan innolla tulevaa kautta. On kiva päästä treenaamaan hyvässä porukassa kovalla temmolla ja päästä näkemään millainen taso on naisten korkeimmalla sarjatasolla”.

Nea sekä muut Ilves Naiset pelaavat kauden ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 25.3. klo 14:00 HJK:ta vastaan Pirkkahallissa. Tervetuloa paikalle!

Otteluraportti: Ilves – HJK
Otteluennakko: Ilves – HJK