Medialle

AKKREDITOINTI

Median edustajien on ei tarvitse akkreditoitua Ilveksen Veikkausliigan otteluihin. Median edustaja pääsee sisään pressikorttia näyttämällä.

PARKKIPAIKAT

Mediatoimittajille ei ole erikseen määriteltyjä parkkipaikkoja. TV-tuotantoautojen pysäköinti katsotaan erikseen ja tapauskohtaisesti. Tammelan stadionin läheisyydessä on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemme saapumaan stadionille ajoissa.

MEDIAN SISÄÄNKÄYNTI STADIONILLE

Kaikkien median edustajien (tv/radio/lehdistö) sisäänkäynti tapahtuu Tammelan koulun kulman portista Ilmarinkadulta. Mediaportilla jaetaan jokaiselle media-kulkukortit, kuvausliivit ja ottelumateriaali.

KULKUREITTI

Medialle on varattu istumapaikat pääkatsomon yläriville. Tammelan stadionilla emme voi valitettavasti varata pöytätyöskentelypistettä jokaiselle. Valokuvaajilla tulee olla päällään huomioliivi koko ottelutapahtuman ajan.

LEHDISTÖTILAISUUDET JA HAASTATTELUT

Ilves järjestää kaikkien kotiotteluiden jälkeen juonnetun lehdistötilaisuuden stadionin VIP-tilassa. Lehdistötilaisuus alkaa noin 15 minuuttia ottelun jälkeen molempien seurojen valmentajien ja pelaajien saavuttua paikalle. Kaikki haastattelut tehdään Veikkausliigan ja Ilveksen mediaseinää vasten.

Ilveksen logot ovat ladattavissa Veikkausliigan verkkosivujen materiaalipankista.
Lisätiedot media-aktiviteeteista Ilveksen media officerilta: petteri.tyni(at)gmail.com