Sopimuksia kaudelle 2016 on solmittu ja aloitetaan maalivahdeista. Ensi kaudella Ilvespaidassa jatkaa juuri 25-vuotta täyttänyt Kreeta Yli-Säntti (kuvassa). Kreeta on sarjan parhaita maalivahteja, ulottuva pelaaja ja johtajatyyppi. Viimekaudella maajoukkuetoimintaan tutustunut maalivahti toivottavasti kolkuttelee A-maajoukkueen portteja jos näytöt jatkuvat samanlaisina kuin edellisellä kaudella.

” On hienoa pelata just tässä porukassa! Erinomaisessa valmennuksessa ja tällaisessa hengessä ei voi tulla muuta, kuin hyvää tulosta, niin joukkueena, kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Ilveksessä on tehty hienoa junnutyötä joista on tullut monipuolisesti haastajia eri pelipaikoille. Huipulla ollaan jäädäksemme ”

-Kreeta
Myös Sara Inget jatkaa Ilveksessä. Inget on nuoresta iästään huolimatta jo nyt erittäin hyvä maalivahti ja tuolla motivaatiolla vain taivas on rajana. Ilves on erittäin tyytyväinen maalivahtitilanteeseen, paremmin ei asia oikein voisi olla. Mukana harjoitusvahvuudessa on myös maalivahtilupaus Annika Laihanen.

” Treenit on lähtenyt käyntiin ja päästiin jatkamaan veskareiden kanssa siitä mihin syksyllä jäätiin. Viime kausi meni hyvin ja odotukset tulevaan kauteen on korkealla. Nyt vaan tehdään talvi hommia, niin ollaan vielä valmiimpia sarjapeleihin kun ne alkavat ”

-Sara

Konkareita ja haastajia
Valmennus ja taustat 2016