Viimekauden maalikuningatar Heidi Kollanen (kuvassa 10) jatkaa keltaisessa paidassa kaudella 2016. Samoin tekee vasta 15-vuotias Emmaliina Tulkki (kuvassa 11). Näillä kahdella pelaajalla on paljon yhteistä, sisäinen motivaatio on kova, joka takaa sen, että harjoittelu on systemaattista päivästä toiseen, eikä ihme, että tämä kaksikko on matkalla kohti Euroopan huippua. Kaksi pelaajaa jotka ovat päättäneet, että heistä tulee jalkapalloilijoita.

Kollanen on nuoresta iästään huolimatta koputellut jo A-maajoukkueen portteja ja teki varsinaisen läpimurtonsa Suomalaisen jalkapalloyhteisön tietoisuuteen viime kaudella. Hekulla on maalinteko sydämessä ja näitä pelaajia ei ole suinkaan liikaa. Heku kirjoittaa ylioppilaaksi keväällä ja sen jälkeen voi avautua jo ovia kansainvälisille vesille, mutta sitä ennen verkon heiluttelu jatkuu keltavihreissä ja toivottavasti U19-vuotiaiden EM-kisoissa.

” Keltainen ja vihreä ovat mun lempivärit ja on hienoo pelata joukkueessa, jossa kaikki kantavat näitä värejä ylpeästi. ”

– Heku
Myös Emmaliina Tulkki on ollut tuttu maalintekijätilastoissa, varsinkin nuorten maajoukkueissa. Erityisen tästä pelaajasta tekee käsittämätön kypsyys pelata, vaikka ikää ei vielä niin paljoa ole. Taitava pelaaja, joka osaa lukea peliä sekä hyökkäys-, että puolustussuuntaan. Viime vuonna jo kova naisten liigassa, ensi kaudella taas vuoden vanhempi ja vahvempi. Emulilla on jalat maassa ja tavoitteet korkealla ja tällaisella motivaatiolla, sekä asenteella, kaikki mistä ikinä uskaltaa unelmoida, voi olla mahdollista.

” On hienoa pelata oman kasvattajaseuran edustusjoukkueessa. Ilveksessä pelaajat, valmentajat ja toimihenkilöt ovat mukana koko sydämellään ja ensi kaudella mestaruuden eteen pistetään kaikki peliin!”

– Emuli

Tavoitteita, kapteenisto, Djurgården..
Nokso päättää upean uransa