Ilveksen seuraava naisten liigan ottelu pelataan Oulussa, kun tamperelaiset matkaavat ONS:n vieraaksi. Peli pelataan Castrenissa kello 17.00. Joukkueet eivät ole muutamaan vuoteen kohdanneet, sillä edellinen mittelö on ollut vuonna 2012. Nyt ovat kuitenkin ryhmitykset molemmissa joukkueissa täysin erilaiset. Liiganousija 2015 ONS on aloittanut kautensa mallikkaasti haastaen kärkijoukkueitakin, mutta on silti tällä hetkellä kahdeksalla sarjapisteellä sarjan kahdeksantena. ONS:a vahvistavat amerikkalaiset maalivahti Yanru Zhang ja Denali Murnan, joka on myös tehnyt toistaiseksi eniten maaleja (4) oululaisista.

Ilves pelasi tiistaina ensimmäisen kotiottelunsa Tammelan luonnonviheriöllä TiPS:ä vastaan voittamalla 3-0. Ottelu ei kuitenkaan voitosta huolimatta ollut ihan tamperelaisten vahvimpia esityksiä ja parannettavaa jäi monellakin osa-alueella.

”TiPS:ä vastaan pelattiin ehkä liikaa yksilöinä eikä tehty joukkueena duunia, vaikka tietysti kolme pistettä on tärkeintä tasaisessa sarjassa”, tuumi laidassa pelannut Elina Myllymäki pelin jälkeen. ”Seuraavaan peliin lähdetään ehdottomasti parantamaan juuri yhdessä tekemistä, jonka kautta myös yksilöt pääsevät omilla vahvuuksillaan loistamaan. Oululaiset tulevat varmasti peliin samalla innolla kuin me liiganousun jälkeen, joten helppoja pisteitä ei pelistä ole kummallekaan luvassa.” Myllymäki on luottavainen, että ilvesleirissä ollaan valmiita näyttämään parasta osaamista Oulussa, missä aiotaan taistella kolme pistettä mukaan kotimatkalle.

Ilvekselle kolme pistettä Oulusta
Juhlaottelu Ilves – HJK 28.5.