Naisten A-maajoukkueeseen paikkaansa vakiinnuttava Elina Myllymäki (kuvassa) jatkaa Ilveksessä. Viime vuonna hieno kausi sai vielä kirsikan kakun päälle, kun pelistä toiseen Naisten Liigassa tasaisesti ja varmasti uurastanut Myllymäki sai kutsun myös maajoukkueleirille. Pelitaito ja fysiikka ovat molemmat hyvällä tasolla ja myös persoonallaan”Eki” tuo joukkueeseen positiivista energiaa.

”Tulevalla kaudella lisätään höökiä, tervetuloa kannustamaan Ilves voittoihin!” 

– EK

Myös Sini Lauermaa jatkaa Ilveksessä. Tämä fysiikallaan kummastuttanut pelaaja on kehittynyt myös pallollisessa pelissä ja silloin kannattaa vastustajan olla varuillaan, erittäin vaarallinen pelaaja. Sini on yksi joukkueen ”vanhemmista” pelaajista ja 28-vuotiaana alkaa oleen pelaaja parhaassa iässä ja ensi kausi saattaa hyvinkin olla Sinin tähän asti paras, ainakin pre-season on tähän mennessä näyttänyt hyvältä.

” Tämä joukkue on niin motivoinut ja ahkera, että täytyy vaan olla iloinen, että saa olla mukana tällaisessa porukassa. Kun saa treenata ja pelata näin hyvien pelaajien kanssa, niin se motivoi itseäkin tekemään asiat aina vaan paremmin.”

– Sini

Ada Nikkilä on myös sopinut jatkosta kissapedoissa. Ada on Ilveksen kasvatti ja myös osoittanut sen, että kokemuksen myötä pelitaidot ja ajatus pelistä kehittyvät ja viime kaudella oli parhaimmillaan joukkueen paras pelaaja. Hyviä ratkaisuja pallollisena ja osaa hyödyntää omat vahvuudet kentällä. Vahva ja ulottuva pelaaja, jota voi käyttää monessa eri roolissa.

” On huikeeta kuulua joukkueeseen missä kaikki on täysillä mukana taustoista pelaajiin asti. Viime kauden kova työnteko sai ansaitsemansa päätöksen ja se saa meidät tekeen töitä entistä, jotta voidaan menestyä vielä paremmin niin joukkueena kun yksilöinäkin. Hienointa on kun saa jälleen kerran pukee kasvattajaseuransa paidan päälle ja menestyä! ”

– Ada

Tunnelmia Tukholmasta
Tavoitteita, kapteenisto, Djurgården..