Suomen Cupissa Ilves pelaa seuraavaksi farmijoukkuettaan Jyväskylän pallokerhoa vastaan Jyväskylässä Viitaniemen tekonurmella keskiviikkona 20.4. Pelissä on hieman kotipelinkin tuntua, sillä topparimme Maria Alanko asustelee pääsääntöisesti Jyväskylässä ja muutama muukin ilvespelaaja käväisee viikoittain yliopiston kampuksella. Farmisopimuksen myötä Jyväskylä tulee olemaan kesän mittaan myös muulle joukkueelle tuttu.

Ilves tuntee yritteliään ja kovakuntoisen Jypkin ykkösdivariajoilta, mutta joukkue on jokseenkin vaihtunut muutaman vuoden aikana. Osa pelaajista on täksi kaudeksi siirtynyt liigaan ja uusia vahvistuksia on tullut tilalle ainakin pääkaupunkiseudulta. Erityisesti ilvesläisille tuttuja kasvoja ovat  joukkueemme mukana harjoitellut maalivahti Juuli Kainulainen sekä muutama vuosi sitten Tampereella pelannut laitapelaaja Tiina Jukarainen. Jypkin iskukykyisyydestä kertoo muun muassa heidän viimevuotinen menestyksensä Suomen Cupissa, kun he voittivat pikkufinaalin murskalukemin.

Ilvesleirissä ottelua odotetaan innolla ja pelaajille kelpaa ainoastaan jatkopaikka Suomen Cupissa. Jypk-Ilves pelataan tulevana keskiviikkona Viitaniemessä klo 18.00.

Otteluraportti: JyPK onnistui rangaistuspotkukilpailussa ja jatkaa Suomen Cupissa
Otteluraportti Nice Futis – Ilves