BjörnMyllymäkiRoth

Ilveksen kapteenisto kaudella 2017 on äänestetty. Kaisa ”Kassu” Björn jatkaa Ilveksen kapteenina ja varakapteeneina toimii Elina ”Eki” Myllymäki ja Maaria Roth.

Kaisa Björn toimi Ilveksen kapteenina myös viime kauden ajan. Hän on Ilveksen omia kasvatteja aloittaen Ilveksen Futis-Liigassa Atalan kaupunginosissa vuonna 1997 ja on siitä asti edustanut Ilvestä. Kentällä Björn johtaa Ilvestä periksi antamattomalla asenteella ja kentän ulkopuolella hän hoitaa roolinsa kuuluvat asiat esimerkillisesti.

Elina Myllymäki on myös Futis-Liigasta lähtenyt pelaaja. Myllymäki aloitti Futis-Liigassa Takahuhdin kaupunginosissa. Kentällä Myllymäki pelaa useimmiten oikeana laitahyökkääjänä, jossa hän on vaarallinen 1vs.1 pelaaja sekä hyvä viimeistelijä. Talvella 2016 hän oli myös Naisten A-maajoukkueen leirillä. Kentän ulkopuolella Eki tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja tuo joukkueeseen huumoria hyvien juttujensa ja iloisen luonteensa puolesta.

Maaria Roth nuoresta iästään huolimatta pelaa kokeneen pelaajan elkein. Varmaotteinen puolusta uskaltaa ottaa vastuuta ja ohjaa peliä hyvin. Roth taistelee aina viimeiseen asti, ja uskaltaa vaatia myös joukkuekavereiltaan taistelutahtoa ja hyviä suorituksia.  Hän on kuulunut TU19-maajoukkueen tukipilareihin ja nyt myös päässyt alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkueleiritykseen. Kentän ulkopuolella Roth tuo positiivisen asenteensa ansiosta hyvää ilmapiiriä joukkueeseen ja ottaa aina huomioon kaikki pelaajat.

Aino Rasinen nousee naisten liigajoukkueeseen
Ilvesläisiä maajoukkueleireille!