_dsc0258
Jenna Oksanen on solminut vuoden kestävän jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Topparina parhaiten viihtyvä Jenna on rauhallinen pelaaja ja omaa erittäin hyvän syöttötekniikan, joka tekee hänestä hyvän pelinavaajan. Hän myös uskaltaa käyttää ääntään kentällä ja tekee pelin helpoksi joukkuekavereilleen ohjaamalla peliä. Kaudella 2016 Jenna kärsi valitettavan paljon loukkaantumisista, mutta nyt hän on päässyt täyteen iskuun ja saanut paljon vastuuta alkukauden harjoitusotteluissa. Myös kentän ulkopuolella Jenna omaa rauhallisen ja positiivisen luonteen.

Jennan omia mietteitä tulevasta kaudesta:
”Viime kauden pettymyksestä on katseet jo kohti tulevaa kautta. Virheistä otetaan opiksi ja kausi 2017 tuo mukanaan taas mahdollisuuden kehittyä yksilöinä ja joukkueena. Uskon, että tulevalla kaudella ollaan entistäkin vahvempia.”

Ilveksellä on tällä hetkellä kasassa yhteensä 15 sopimusta Ilvesten Naisten sopimuspelaajat kaudelle 2017 Jenna Oksasen lisäksi: Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Elina Myllymäki, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola, Ada Nikkilä sekä Kreeta Yli-Säntti.

Annika Laihanen on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa
Aino Rasinen nousee naisten liigajoukkueeseen