Jalkapallotoiminta

Jalkapallossa Ilves ry:n toiminta on pelaajamäärällä mitattuna Suomen suurinta. Jalkapallotoiminnan kulmakivinä ovat kaikille lajista kiinnostuneille lapsille avoin Futis-Liiga, junioriedustustoiminta sekä päätasojen edustusjoukkueet.

Ilves Edustus Oy

Ilves Edustus Oy on perustettu harjoittamaan jalkapallotoimintaa ja siihen liittyvää liiketoimintaa. Ilves Edustus Oy on 100 % Ilves ry: omistama ja sen tehtävänä on pyörittää seuran miesten edustusjoukkuetta.

Ilves naisten edustus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit.

Naisten edustusjoukkueen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.ilveksennaiset.fi.

Ilves Futsal

Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus.

Futsal-toimintaan voi tutustua osoitteessa www.ilvesfs.fi.

Futis-Liiga

Ilves Futis-Liiga on Suomen suurin jalkapallon korttelisarja. Futis-Liigan toimintaan osallistui viime kaudella noin 200 joukkuetta ja reilusti yli 3 000 tyttö- ja poikajalkapalloilijaa. Futis-Liigan alaisuudessa on mahdollista pelata jalkapalloa aina 5-vuotiaasta aikuisikään asti.

Ilves ry:n Futis-liigan toimintaan voi tutustua osoitteessa www.ilvesfutisliiga.fi.

Junioriedustustoiminta

Seurassa on yli neljäkymmentä jalkapallon junioriedustusjoukkuetta. Lisäksi Ilves Futis Akatemia järjestää lupaaville Ilves-junioreille ohjattuja lisäharjoituksia, ja IFA:n erityinen Talentti-ohjelma koulii lahjakkaista ja motivoituneista nuorista huippujalkapalloilijoita. Ilves on myös mukana Sami Hyypiä Akatemiassa.

Ilves ry:n junioriedustus toimintaan voi tutustua osoitteessawww.ilvesjalkapallo.fi.