Ilveksen naiset viettivät keskiviikkoiltapäivän Vesilahdella Veikkolan kentällä, jonne kunnan liikunta- ja nuorisosihteeri Sari Juuti oli kutsunut joukkueen jalkapallogolfin avajaisiin. Sivistystoimen johtaja Mika Seppänen avasi tapahtuman puheella, jonka jälkeen hän julisti jalkapallogolfin virallisesti avatuksi hänen suorittamallaan aloituspotkulla.

Pitkän jalkapallotaustan omaavana 9 väylää näyttivät alkuun helpolta suorittaa, mutta jo ensimmäiset suoritukset palauttivat nopeasti maanpinnalle. Haasteita suorittamiseen aiheuttivat väylille kyhätyt esteet, joita olivat mm. heinäpaalit, mökki, kori ja aidat. Haasteista huolimatta kaikilla oli hauskaa ja tuli väylillä koettua myös paljon onnistumisen tunteita. Väylällä suorittamista ohjannut kuntalainen kiteytti jalkapallogolfin salaisuudeksi hyvän tekniikan ja tarkkuuden. Tähän voisi vielä lisätä hyvät hermot ja keskittymiskyvyn. 

Tällä kertaa ilveksen pelaajien kesken voiton veivät parivaljakko Johanna Salmijärvi ja Maaria Roth. Mainittakoon vielä Heidi Rannikon ”lähemmäksi lippua” –kisan ylivoimainen voitto. Vesilahden jalkapallogolfia voi suositella aivan kaiken ikäisille ja mukaan tarvitset ainoastaan oman pallon.

Ilveksen naiset kiittävät Vesilahden kuntaa kunniasta osallistua avajaisiin!

Alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkuetta ovat tällä hetkellä edustamassa Julie Forss, Annika Laihanen, Nea Lehtola, Tuulia Mikkola ja Emmaliina Tulkki. Tänään Suomi kohtaa Kazakstanin kello 15.00 Eerikkilä-areenalla Tammelassa ja heti tulevana lauantaina Färsaaret klo 18.00. Islanti asettuu vastaan tiistaina 20.9  klo 15.00 Kaarinassa. Otteluita voi seurata suorana Huuhkaja-TV:stä ja kannustaa Suomea voittoihin.

Björn jatkaa Ilveksessä
Tuliaisina kolme pistettä Oulusta