_DSC8226

Ilveksen naiset kohtaavat seuraavaksi TPS:n Tammelassa. Ottelu pelataan sunnuntaina kello 16.00. Sarjatilanne on jännittävä ja jokaisella pisteellä ja maalilla on nyt merkitystä. Ilves lähtee luottavaisin mielin otteluun. Viime kohtaamisessa Ilves menetti johdon viimeminuuteilla ja joutui taipumaan tasapeliin Turkulaisia vastaan, mutta tämän viikon harjoituksen otteet ovat näyttäneet siltä, että tälläkertaa pisteistä ei olla luopumassa. Nuori Emmaliina Tulkki (kuvassa) on ollut kovassa pelivireessä ja pallotaiturin otteita kannattaa tulla seuraamaan taas sunnuntaina.

– Tepsillä on nuori joukkue ja he pelaavat parempaa jalkapalloa kuin edelliskaudella. Meillä on voitto takana viimeisimmästä ottelusta ja hyvillä mielin lähdemme hakemaan lisää pisteitä, kommentoi Ilveksen keskikenttäpelaaja Johanna Salmijärvi.

Täksi kaudeksi TPS:n riveistä Ilvekseen siirtynyt Heidi Rannikko on ollut hyvä vahvistus. Motivoitunut harjoittelija ja psyykkisellä puolella erittäin vahva ja joukkuehenkeä positiivisesti edistävä ”Rane” pohtii tulevasta ottelusta näin:

– Tepsi on pelannut vähän alakanttiin pari edellistä kauttaan ja nyt on pelintaso selkeästi parempi. Ilves meinaa silti jättää pisteet Tammelaan, meillä on ollut hyvä fiilis viikon treeneissä.

Tervetuloa kannustamaan Ilves voittoon ja mitaleille myös 2016.

Pisteet karkasivat Turkuun
Kolme pistettä Tikkurilasta