Ilves on nimennyt naisten Liigajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi 6.3.2017 alkaen Ville Väisäsen, 39v. Väisänen korvaa Marco Baruffaton, joka jää päävalmentajan tehtävästä pois omasta pyynnöstään.

Ville Väisänen on tehnyt pitkän pelaajauran Suomessa sekä useissa ulkomaalaisissa sarjoissa. Pelaajauran jälkeen Väisänen on profiloitunut tyttö- ja naisjalkapalloilun kehittämiseen, toimien muun muassa ONS:n valmennuspäällikkönä sekä naisten liigajoukkueen päävalmentajana. Väisänen on suorittanut UEFA A valmentajatutkinnon ja päivittänyt koko ajan ammattitaitoaan käytännön valmennustyön ohessa.

Siirtymisen Ilves B-tyttöjen vastuuvalmentajasta naisten liigan päävalmentajaksi Väisänen kokee positiiviseksi haasteeksi ”Tunnen pelaajat ja taustat hyvin jo aiemmasta yhteistyöstä. Vaikka sarja alkaa jo kahden viikon päästä, niin olen luottavaisin mielin tulevan kauden suhteen”.

Ilves naisten valmennustiimissä jatkaa Mika Lahtinen ja Mikko Kaven. Uutena jäsenenä tiimiin tulee Joni Lehtonen. Joukkueenjohtajana toimii Leena Työläjärvi ja huoltajana Ville Korpela.

 

Lisätietoja:

Tomi Erola
Naisten joukkueen manageri   
0400129801 
tomi.erola@ilves.fi  

Janne Räsänen
Ilves ry Urheilutoimenjohtaja
040-7495199
janne.rasanen@ilves.fi

Otteluennakko: HJK – Ilves
Ilves Naisia maajoukkueiden mukana hiihtolomaviikolla