Ilves Naiset viettivät ansaittua harjoittelutaukoa hiihtolomaviikon ajan. Kuitenkin neljä Ilves peluria pääsi tauon aikana edustamaan sini-valkoisia värejä. Ilves Naisten varakapteeni Maaria Roth oli TU23-maajoukkueen kanssa Eerikkilän leirillä. Harjoitusten lisäksi he pelasivat harjoitusmaaottelun Suomen A-maajoukkuetta vastaan, jossa A-maajoukkue oli parempi luvuin 3-0. Maaria pelasi ottelussa 30min.

Maarian omat fiilikset leiristä:
”Leiri meni hyvin ja meijän joukkueella oli hyvä fiilis kentällä ja sen ulkopuolella. Vaikka reenejä meillä oli vain kahdet, sai niistä aika paljon irti ja saatiin myös hieno mahdollisuus nähdä läheltä millaista tasoa naisten maajoukkue vaatii. Vaikka keskenäinen ottelu hävittiin niin pelistä jäi silti ihan hyvä fiilis. Maajoukkue tapahtumat nostattaa fiilistä aina ja antaa lisämotivaatioita reenaamiseen.”

Nea Lehtola, Annika Laihanen sekä Tuulia Mikkola olivat TU19-maajoukkueen mukana kaksoismaaottelussa Portugalissa. Suomi kohtasi Portugalin ensimmäisen kerran tiistaina 28.2. voittaen ottelun hienosti 0-3 ja toisella kerralla torstaina 2.3. Suomi joutui taipumaan luvuin 2-1. Sekä ”Nepsu” että Annika pelasivat molemmat täydet minuutit molemmissa otteluissa ja myös ”Tuuska” urakoin ensimmäisessä ottelussa 60min ja toisessa koko toisen puoliajan.

Ilves naisten päävalmentaja vaihtuu
Naisten Respect Suomen Cupin avauskierrokset arvottu