ilves_tpv
Tammikuun ensimmäisessä harjoitusottelussa Ilves kohta lauantaina TPV:n klo 12:45 alkavassa ottelussa Pirkkahallissa. Ilves vietti ansaitun tauon joulun aikaan ja on tällä viikolla palannut harjoituksiin. Harjoituksissa on ollut hyvä tempo ja joukkue jo odottaa, että pääsee taas pelaamaan. Lauantaina Ilveksen mukana on myös pari ns. uutta vanhaa, kun vaihto-opiskeluiltaan palannut Emmi Ristimäki on taas vahvuudessa sekä joululomalla Yhdysvalloista oleva Heidi Kollanen tulee pelaamaan joukkueen kanssa ottelun ennen paluutaan rapakon taakse.

Paikallisvastustaja pelasi erittäin vahvan kauden naisten kakkosessa ja oli hyvin lähellä nousua karsintapeleissä. Vaikka nousua ei silloin tullut sai TPV iloisen uutisen joulukuussa, kun he saivat paikan naisten ykkösestä, kun Kouvolan Sudet luopuivat paikastaan. Muutenkin paikallisvastustaja on mielenkiintoinen vastus, sillä heidän riveistään löytyy liuta tuttuja pelaajia Ilvekselle mm. 2015 Ilveksen kanssa hopeaa voittaneet Veera Huotari sekä Sofia Viitala.

Kaikin puolin lauantai on mielenkiintoinen päivä, sillä myös Ilves Edustus kohtaa TPV:n edustuksen heti naisten ottelun jälkeen klo 14:30.

TPV kaatui 6-0
Emmi Ristimäki jatkaa Ilveksessä