_DSC5842

Kauden tuloksellisesti hieman alakanttiin pelannut Ilves aikoo kääntää kauden kurssin Tikkurilassa keskiviikkona. Pallonhallinnallisesti edelliset ottelut ovat olleet hyvin hanskassa, mutta jostakin syystä vastustajan maalin edessä on tuntunut olevan magneetti, joka pitää pallot visusti ulkopuolella, jotta pisteet olisi näistä otteluista napsittu. Nyt Ilveslauma janoaa muutosta. Joukkueen ilme on pysynyt positiivisena ja olemme hyvin tietoisia, että jatkamalla hyvää työntekoa, tämäkin taika jossakin vaiheessa murtuu. Ehkä kyse on ollut mentaalitasolla.

Tips puolestaan mursi oman taikansa lauantaina, ottamalla kauden ensimmäisen voittonsa. Vastaan on siis varmasti asettumassa innokas joukkue, joka on saanut uutta virtaa. Sarja on ollut hyvin tasainen ja mukava huomata, että Vantaalaisjoukkue on herännyt taistoon mukaan.

Ilveksellä on ollut hyvin pelin rakenne koossa. Pientä hienosäätöä hyökkäyspeliin ja Ilves on taas mitalikamppailussa mukana. Samaa periksiantamatonta työtä peleissä ja harjoituksissa on tähän tavoitteeseen pääsemiseksi jatkettava kauden loppuun saakka. Seuraava mahdollisuus mitata taso on onneksi jo keskiviikkona ja sinne on matkustamassa varsin pistenälkäinen Ilves.

Ottelu on Ilveksen Heidi Kollaselle (kuvassa) toistaiseksi viimeinen Ilvespaidassa.

Kolme pistettä Tikkurilasta
Ilves ei pystynyt pitämään johtoaan –pisteet Pallokissoille