IMG-20160523-WA0001
Ilveksen naiset pelaavat kauden kolmannen kotiottelunsa lauantaina 28.5. klo 16:00 ja vastaan asettuu HJK Helsingistä. Ottelu on Ilveksen juhlaottelu, jonka tavoitteeksi on asetettu kolmen pisteen lisäksi, että Tammelan stadionin katsomossa olisi 1000 kannattajaa.

Ilves pääsee otteluun viimeviikkoja ehjemmällä kokoonpanolla, kun Maaria Rothin nilkkavamma on parantumaan päin, sekä Ada Nikkilä on toipunut harjoitusvahvuuteen. HJK:lla taas tilanne on ollut hieman päinvastainen, kun kokoonpanosta on puuttunut maajoukkuevahti Minna Meriluoto.

Ottelusta voi ennakoida tulevan tasainen kamppailu kahden hyvän liigajoukkueen välillä. Molempien joukkueiden alkukauden pelien taso on heilahdellut laidasta laitaan, on nähty hyviä ja ei niin hyviä jalkapallo-otteluita. Lauantain pelistä tulee varmasti kova taistelu pisteistä ja hyvän ONS pelin pelannut Ilves aikoo jatkaa sitä peliesitystä mihin Oulussa jäi.

Ilvespuolustaja Maria Alanko kommentoi tulevaa ottelua:

”Ootan innolla tiukkaa peliä. HJK on hyvä joukkue ja pelistä tulee varmasti kova. HJK-matseissa on aina ollut oma latauksensa.”

Tervetuloa Tammelaan kannustamaan Ilves voittoon lauantaina klo 16.00. Oheista lippua luukulla näyttämällä sisäänpääsy vain 2euroa.

Voitto juhlaottelusta Ilvekselle
Ilvekselle kolme pistettä Oulusta