BaruffatoIlveksen päävalmentajana kaudella 2017 toimii Marco Baruffato. Marco toimi jo viimekauden naisten apuvalmentajana, ja on siitä syystä tuttu monille pelaajille sekä hän itse tuntee pelaajat hyvin. Hänellä on paljon valmennuskokemusta sekä Suomesta että Italiasta. Lue lisää Marcon urasta täältä.

KavenMaalivahtivalmentajana jatkaa Mikko Kaven. Mikko on iso apu valmennuksessa. Maalivahtien lisäksi hän pystyy myös auttamaan koko joukkueen puolustuspelaamista sekä puolustuslinjan ja maalivahdin yhteistyötä pelin avaamisessa. Mikko on toiminut Ilveksen maalivahtivalmennuksessa useita vuosia sekä junioripuolella että miesten ja naisten edustusjoukkueiden mukana. Mikko oli myös yksi seitsemästä suomalaisesta maalivahtivalmentajasta, joka suoritti juuri UEFA Goalkeeper A –lisenssin. Lisenssejä ei ole tähän mennessä myönnetty kuin pari sataa koko Euroopassa. 

23-mika-lahtinen-1Mika ”Lada” Lahtinen liittyy Ilves Naisten valmennustiimiin.  Hänellä on takanaan komea pelaajaura, joka päättyi edelliskauteen. Lada on Ilveksen oma kasvatti ja hänen jalkapallotaipale käynnistyi Ilves Futis-Liigan Hervannan joukkueessa vuonna 1990. Hän pelasi pitkän ja hienon uransa aikana 221 ottelua Veikkausliigassa Tampere Unitedin, RoPS:n, JJK:n ja Ilveksen paidoissa. Tällä hetkellä Lada suorittaa B-valmentajatutkintoa huippupelaajakurssilla. Naisten joukkueen lisäksi Lada toimii valmentajana Ilveksen junioripuolella.

Fysiikkavalmentajana jatkaa Heli Rekimies, jonka toimesta myös klinikkatoimintaa on kehitetty. Hän pystyy nyt entistä paremmin yhdistämään toimintaa myös harjoituksiin. Kaksi kertaa Rekimiesviikossa Heli pitää noin tunnin mittaisen harjoituksen itseään kuntouttaville pelaajille. Tämän lisäksi Heli on myös paikalla harjoitusten jälkeen, mikäli jollain muulla on kysyttävää häneltä. Heli on erittäin osaava työssään ja hän on suorittanut monia eri koulutuksia mm. fysioterapeutti (erikoistunut urheilufysioterapia), valmentajan ammattitutkinto, jalkapallovalmennuksen D-kusrsi ja  jääkiekkovalmentajatutkinto.

ville-korpela-huolt-1
Uudeksi huoltajaksi Ilves Naiset sai Ville Korpelan. Ville toimii myös naisten joukkueen hierojana. Näin ollen pahimpiin vammoihin on mahdollisuus saada apu jo heti paikan päällä. Ville on luonteeltaan hyvän huumorin omaava ja mukava. Hän tulee oikein hyvin toimeen koko joukkueen kanssa.

TyöläjärviJoukkueenjohtajana jatkaa Leena Työläjärvi. Leena on toiminut Ilveksen joukkueenjohtajana jo seitsemän vuoden ajan. Monet pelaajat pitävät häntä korvaamattomana joukkueessa. Leena uhraa paljon omaa aikaansa joukkueen hyväksi ja pitää aina huolen, että pelaajilla on mitä he tarvitsevat.

Ilveksen maalivahti Kreeta-Liisa Yli-Säntti siirtyy Växjö DFF riveihin
Heidi Rannikko jatkaa Ilveksessä