_dsc3778
Syksyllä Kreeta kävi viikon mittaisella harjoitusjaksolla Växjö DFF:n riveissä. Kreeta vakuutti taidoillaan ja on nyt solminut sopimuksen ruotsalaisseuran kanssa. ”Seurassa panostetaan joukkueeseen ja harjoitusolosuhteet ovat todella hyvät. Myös pelaajat ovat sitoutuneita ja harjoittelevat hyvällä asenteella ja harjoituksissa on erittäin hyvä tempo”, kommentoi Kreeta tulevaa joukkuettaan. Växjö DFF pelasi kaudella 2016 Elitettania ja sijoittui sarjassa kolmanneksi.

Kreeta ehti pelata neljä erittäin hienoa kautta Ilveksen ykkösmaalivahtina. Kaksi kautta naisten ykköstä ja kaksi naisten liigaa. Kaudella 2014 hän päästi ainoastaan kaksi maalia 17 ottelussa. Kreeta ehti myös voittaa naisten liigan hopeaa Ilveksen kanssa kaudella 2015. Ilves vuosien aikana Kreeta on saanut harjoitella Kavénin Mikon ohjeistuksessa, mikä on ollut suuri apu hänen kehityksessään.

On erittäin hienoa, että Kreeta pääsee nyt ottamaan seuraavat askeleet urallaan ja kokeilemaan jotain uutta. Ilves toivottaa Kreetalle oikein paljon tsemppiä tulevaan kauteen Ruotsissa!

Lue Växjö DFF uutinen täältä.

Päävalmentaja Marco Baruffato on tyytyväinen alkutalven harjoituksiin
Ilveksen taustat kaudella 2017