_DSC7468

Kolme pistettä oli päivän teema, kun Ilves kohtasi Nice Futiksen lauantaina Tammelassa.

Nice kuhisee ammattipelaajia ja on ajan kysymys milloin he nappaavat pisteitä kärkijoukkueelta. Lauantaina se ei tapahtunut, sillä Ilves ei ollut yllätettävissä raskaan viikon jälkeen. Kaikesta tekemisestä näki, että Ilves aikoi jättää pisteet kotiin.

Ensimmäisellä jaksolla Ilves hallitsi peliä ja kaksinkamppailuja pystyttiin voittamaan kentän kaikilla osa-alueilla. Ilveksen pitkän hallintajakson jälkeen Johanna Salmijärvi sai pallon Nicen puolustuslinjan edessä, vapautti Tuulia Mikkolan ja hän ei tälläkään kertaa paikasta erehtynyt, eka jakso ansaitusti 1-0 ja paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla enemmänkin Ilveksen hyväksi.

Toiselle jaksolle saapui maalinhaluinen Nice Futis. Ilveksellä oli musta hetki toisen jakson alkuvaiheilla ja Kreeta Yli-Säntti joutui kertaalleen venymään parhaimpaansa estääkseen vierailijoiden maalin. Yksi hyvä avaus Yli-Säntiltä Nicen puolustuksen selustaan ja paine oli purettu. Alkoi taas keltaisen hallintavaihe ja seurauksena siitä, Mikkolan syöttö vapautti Heidi Kollasen, joka taidokkaasti nosti vasurintsipillä maalivahdin yli lukemiksi 2-0.

Väsyneillä jaloilla oli Ilves lauantaina liikkeellä, mutta tyylillä kestettiin. Pallonhallintapeli on tavoitteenamme ja siinä onnistuimme taas, sekä pitämään omissa nollan, se on aina positiivinen asia meidän hyökkäävälle joukkueelle.

Ilves ei pystynyt pitämään johtoaan –pisteet Pallokissoille
Ilves – Nice Futis la 18.6. klo 13:30