_DSC8347
 
Ilveksen naisten joukkue matkasi Ouluun lauantaina 21.5., missä vastaan asettui pirteästi kautensa aloittanut ONS.

ONS saikin otteluun hyvän alun ja pelikellon näyttäessä vasta 11. minuuttia Anna Olmala siirsi kotijoukkueen johtoon, Ilveksen hieman nukahdettua oman kulmatilanteensa jälkeen. Mutta kaikinpuolin näki, että tämä vain sisuunnutti Ilveslauman entuudestaan ja jo kaikesta tekemisestä kentällä oli havaittavissa, että tänään on Ilveksen päivä. Pallonhallinta pysyi Ilveksellä ja tällä kertaa pallo liikkui napakasti pelaajalta toiselle ja Ilves sai muodostettua monia näyttäviä syöttöketjuja, jotka päättyivät murtautumisiin, sekä laidalta, että keskeltä.
 
33. minuutilla Ilveksen työ palkittiin kun Heidi Kollanen riisti pallon ONS puolustuksen pyrkiessä avata peliä, harhautti maalivahti Zhang Yanrun sijoitti pallon varmasti maaliin. Ja kolme minuuttia myöhemmin Ilves oli vauhdissa taas. Hyökkäys oli kuin oppikirjasta, Kaisa Björn ensin linjojen väliin Kollaselle, joka jatkoi erinomaisella murtosyötöllä Tuulia Mikkolalle, joka pääsi viimeistelemään jo toisen Naisten Liiga osumansa.
 
Ensimmäinen jakso oli Ilveksen parasta näytöstä tällä kaudella.Toisella jaksollakin pallonhallinta olin Ilveksen, mutta kun kolmatta maalia ei syntynyt loppua kohden peli muuttui hieman hermostuneemmaksi.

Erityisesti mainittakoon vielä Eini Vesaniemi, joka sai tähän otteluun askelmerkit kohdilleen ja oli pitelemätön hyökkäyspäässä, sekä vaikea ohitettava puolustuspäässä. Samoin Emmaliina Tulkki oli myös edellämainittujen ohessa ehdottomasti yksi ottelun onnistujista, kuin myös ONSin nuori Aada Törrönen.

Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa ottelua. Joka on Ilveksen juhlaottelu HJK:ta vastaan Lauantaina 28.5. Tammelan stadionilla kello 16.00. Tervetuloa kannustamaan Ilves voittoon.

Ilves ja HJK kohtaavat juhlaottelussa
Lauantaina ONS:n vieraaksi