Ilveksen naisten joukkue saa uuden kasvon Kuopiosta. Iida Laakkonen on pelannut viimeiset neljä kautta Kuopion Pallokissoissa ja on ollut siellä ehdottomasti Pallokissojen yksi avainpelaajista.

Ollipekka Ojala kertoo, että on hienoa, että saadaan Iidan tasoinen pelaaja Ilvekseen. Iida on parhaimmillaan box to box roolissa keskikentän keskustassa, mutta pystyy tarvittaessa pelaamaan muitakin pelipaikkoja.

”Olen tosi innoissani, koska viimeiset neljä kautta oon pelannut Pallokissoissa ja liigaa oikeastaan vaan Kuopion joukkueessa, niin uusi ympäristö ja joukkue saavat mut varmasti kehittymään pelaajana. Koen myös, että Tampereella on helppo yhdistää koulunkäynti sekä futis.” kertoo Iida.

Iida harjoitteli loppukauden jo Ilveksen mukana, sillä hän aloitti opinnot Tampereen ammatikorkeakoulussa. Iida näkee, että tämä helpottaa varmasti uuden kauden alkua, kun on jo entuudestaan tuttuja pelaajia. Osa pelaajista on myös tuttuja maajoukkuepeleistä.

Pelaajasopimukset kaudelle 2018: Annika Laihanen, Isa Tuominen, Sanni Ojanen, Tuuli Enkkilä, Pipsa Saarilahti, Nea Nyrhinen, Roosa Tuominen, Kaisa Björn, Emmi Ristimäki, Julie Forss & Iida Laakkonen

Sara Ingetille jatkosopimus
Kaisa Björn ja Emmi Ristimäki solmivat jatkosopimuksen