Helatorstaina pelataan täysi kierros Naisten Liigassa. Ilves jatkaa vieraspelikiertuettaan Kuopioon Pallokissojen emännöimälle Savon Sanomat Areenalle ja ottelu alkaa 17.30. Ilvekselle ottelu on vasta neljäs ja kahdesta vieraspelistä on hankittu täydet pisteet. Pallokissat taas ovat voittaneet neljästä pelistä yhden vieraissa Nice Futista vastaan. Kotonaan Pallokissat eivät ole tällä kaudella yltänyt pisteisiin, joten vastassa saattaa olla tappioista sisuuntunut kotijoukkue.

Jo kolmatta kauttaan Ilveksessä pelaava Riikka Winter on entinen Pallokissojen peluri. Riikalla on Pallokissoja vastaan aina erityinen lataus, sillä hänen pikkusiskonsa Erika Winter pelaa kuopiolaisriveissä. Riikka mainitsee myös, että Kuopioon on aina muutenkin kiva mennä pelaamaan, koska katsomossa ovat tutut ja sukulaiset kannustamassa. Riikka Winter kuvailee Pallokissojen tämän kauden joukkuetta nuoreksi, taitavaksi ja hyväkuntoiseksi. Pallokissoissa on useita nuorten maajoukkueessa esiintyneitä pelaajia ja myös muutama naisten maajoukkueleirityksissäkin edustanut pelaaja. Joukkuetta vahvistaa ulkomaalaisapuri Signy Aarna, joka on tälläkin kaudella ollut yksi Pallokissojen tehokkaimmista pelaajista.

Ilveksen voitto Åland Unitedista lisäsi tamperelaisten itsevarmuutta. Ilves onnistui pelaamaan tasapainoista jalkapalloa ja yhteispeli alkoi jo muistuttamaan sitä, mitä alkukaudella on harjoiteltu. Keskittyminen on kuitenkin jo täysin torstain ottelussa, jossa pisteitä ei ole jaossa ilman kovaa työntekoa niin puolustuksessa kuin hyökkäyspäässä. Varmoja poissaolijoita ovat puolustajat Jenna Oksanen ja Jade Bergius. Ilveksen Ada Nikkilän pelikuntoisuus selviää vasta torstaina, mutta muuten keltavihreät ovat valmiina lähtemään Kuopioon pistejahtiin. 

Otteluraportti: Ilves voittoon Ahvenanmaalla
Ennakko: Ilves vappuaaton Ahvenanmaalla