_dsc0323
Kaudeksi 2016 TPS:stä Ilvekseen siirtynyt Heidi ”Rane” Rannikko on tehnyt kauden 2017 kattavan jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Kaudella 2016 Rannikko esiintyi 10:ssä Ilveksen ottelussa, onnistuen maalinteossa neljä kertaa. Hän kerrytti myös arvokkaita peliminuutteja pelaten seitsemän täyttä ottelua farmijoukkueen Jypk:n paidassa. Rane on erittäin kova kuntoinen laitapelaaja ja harjoittelee aktiivisesti hyvällä motivaatiolla. Hän liikkuu kentällä laajalla säteellä tehden puolustamisen hankalaksi vastustajalle ja pelaa tilanteet aina esimerkillisesti loppuun asti. 

Ranen omia mietteitä uudesta sopimuksesta ”On kiva jatkaa toiselle Ilves-kaudelle: oon viihtynyt joukkueessa tosi hyvin, kuviot on tullut tutuiksi ja nyt voi täysillä keskittyä oman ja joukkueen pelin kehittämiseen. Ootan jo innolla ensi kesää”

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Elina Myllymäki, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä.

Ilveksen taustat kaudella 2017
Annika Laihanen on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa