Kansallinen Liiga alkaa vihdoin ja viimein!

Kansallisen Liigan alkua on odotettu jo hyvä tovi ja lauantaina se viimeinkin alkaa. Keltavihreät pääsevät aloittamaan kautensa Espoossa, kun vastaan asettuu viime kauden liigakakkonen FC Honka.

Kansallisen Liigan kaikkien aikojen viidentenä kamppailuna pelattava ottelu alkaa Tapiolan urheilupuistossa lauantaina kello 18.

Ilves-kippari Sanni Ojanen on selkeästi innoissaan Kansallisen Liigan alkamisesta: ”Kauden alkua on odotettu kauan, joten tahtoa voittaa löytyy varmasti molemmilta joukkueilta! Helppoja pisteitä ei ole luvassa mistään pelistä. Valmistautuminen otteluun on ollut hyvää ja luotto joukkueeseen on kova. Pistejahti alkakoon!”

Viime kaudella joukkueet pelasivat Ratinassa kauden alkupuolella 0-0 ja heinäkuussa pelatussa kamppailussa kotijoukkue Honka oli vahvempi lukemin 5-1. Ilveksellä on siis revanssin paikka.

Jos ottelua ei pääse katsomaan lauantaina paikan päälle Tapiolaan, niin ottelun näkee Ruutu+ -palvelusta. Kansallisen liigan joukkueet tarjoavatkin kannattajilleen tarjouksen, jolla saa Ruutu+ -tilauksen kolmeksi kuukaudeksi hintaan 24,95 €. Tämän jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena 9,95 €/kk.

Tähän Ruutu+ -tarjoukseen voi tarttua kampanjasivulla osoitteessa https://kauppa.ruutu.fi/kansallinen_ilves.

FC Honka - Ilves Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 13. kesäkuuta kello 18:00. Tervetuloa Kansallisen Liigan pariin!

Otteluraportti: FC Honka - Ilves 1-1
Subway Kansallisen Liigan otteluohjelma on nyt julkaistu!