_dsc68311
Emmi Ristimäki pelaa myös tulevan kauden Ilves-paidassa.  Emmi on pelannut Ilveksessä jo viisi kautta ja on noussut avainpelaajan rooliin keltapaidoissa. Hän on erittäin kovakuntoinen laitapelaaja, joka jaksaa juosta laitaa ylös-alas niin kauan kuin tarvitaan. Emmillä on aina ollut hyvä oikea jalka ja sitä myöten oikean jalan keskitykset, mutta aktiivisesti harjoitteleva pelaaja on kehittänyt itsestään erittäin monipuolisen ja vaarallisen laitapuolustajan. Kentän ulkopuolella Emmi on ulospäinsuuntautunut ja tekee paljon töitä joukkueen eteen. Hän on tästäkin syystä hyvin tärkeä osa joukkuetta.  

Emmin omia mietteitä tulevasta kaudesta: ”Elämä Tampereella maistuu sen verran hyvin, etten nähnyt mitään estettä miksi en jatkaisi Ilveksessä. Päivittäinen tekeminen ja treeniolosuhteet ovat kehittyneet vuosien varrella ja odotan innolla uutta kautta ja sen tuomia haasteita”

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Heidi Rannikko, Annika Laihanen, Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä.

Elina Myllymäki lähtee hakemaan uusia haasteita ja hänen sopimuksensa on purettu yhteisymmärryksessä.

Ilves naiset kohtaa paikallisvastustaja TPV:n
Päävalmentaja Marco Baruffato on tyytyväinen alkutalven harjoituksiin