Ilveksen keskikentällä on taitoa ja tahtoa. Sopimuksia ensikaudelle on Ilveskasvateilla Kaisa Björnillä ja Johanna Salmijärvellä. Iisalmesta kotoisin oleva Riikka Winter jatkaa myös kolmatta kauttaan keltaisessa paidassa.

Viime kaudella suuren roolin ottanut ”Kassu” Björn on yksi Suomen parhaista keskikenttäpelaajista. Vahva hahmo kentällä ja sen ulkopuolella, jonka intohimo lajia kohtaan on suuri. Pelaajaa joka ei aio antaa periksi on hyvin vaikea voittaa.

” Ilves on mahtava joukkue, jossa on hyvällä yhteishengellä hitsattuna yhteen nuoria nälkäisiä pelaajia ja kokemusta. Hyvä asenne ja yhteinen työnteko toi jo viime vuonna hienon palkinnon, mutta edelleen ollaan halukkaita tekeen vielä kovempaa ja vielä paremmin töitä ens kautta ajatellen. Hieno olla osa tätä joukkuetta ja pukee Ilves-paita päälle myös ensi kesänä! ”

– Kassu

Riikka Winter on myös nähty suurimmaksi osaksi Ilveksen keskikentällä. Pelinlukutaito on hyvä ja Riikka pystyy tekemään peliä ja taistelemaan ykkösistä. Nuoresta iästään huolimatta jo kokenut liigapelaaja, joka on joukkueen yksi kovakuntoisimmista pelaajista.

” Muutama vuosi sitten opiskelupaikkakuntaa miettiessäni kriteereihini kuului, että pystyn pelaamaan ja opiskelemaan samalla paikkakunnalla. Tampere ja Ilves oli lopulta selvä valinta, enkä ole katunut hetkeäkään. Joukkue on täynnä motivoituneita pelaajia ja taustoja, joiden intohimo lajia kohtaan saa syttymään yhä uudestaan. Hienoa olla osa tätä joukkuetta myös ensikaudella! ”

– Riikka

Myös Johanna Salmijärvi (kuvassa) jatkaa Ilveksessä. Salmijärvi on pelin ymmärtämisessä korkealla tasolla. Kun saadaan kaksinkamppailu voima vielä vähän paremmaksi, ei tätä pelaajaa pysäytä mikään. Tässä on pelaaja joka laittaa jalkapallon etusijalle ja tekee sen rakkaudesta lajiin. On mielenkiintoista nähdä, mihin ”Junnun” rahkeet tulee lopulta kantamaan.

” Ilves on perhe jossa on hyvä olla. Ilves on seurana mahdollistanut treenaamisen ja pelaamisen ammattimaisesti. Mikäs sen mukavampaa, kuin pelaaminen kasvattajaseuran paidassa Naisten liigaa ja menestyä. ”

– Junnu

Nokso päättää upean uransa
Konkareita ja haastajia