http://leohynninen.kuvat.fi/kuvat/Ilves-jalkapallo/Ilves-Tips22092016/_DSC9782.jpg/_full.jpg

Ilveksen kauden 2016 kapteeni Kaisa Björn on tehnyt 1+1 vuotisen jatkosopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Kausi 2017 tulee olemaan Björnin 20. kausi Ilvespaidassa. Kuluvalla kaudella Björn on viimeistellyt kolme maalia ja osoittanut pelistä toiseen tasaisenvarmoja otteita keskikentän pohjalla. Keväällä 2016 Björn pääsi ensimmäistä kertaa myös haistelemaan naisten A-maajoukkueen tunnelmaa. 

Björnin vahvimpia ominaisuuksia on periksi antamattomuus sekä johtajuus kentällä. Björnillä on paljon roolia puolustuspelissä, mutta hänellä on myös tärkeitä ominaisuuksia hyökkäyspeliin. Hyvän vasemman jalan sekä vahvan pääpelivoiman omaavalla pelaajalla on iso rooli erikoistilanteissa.

”Joukkueen päätyminen alempaan loppusarjaan kaudella 2016 oli pettymys, mutta olen kuitenkin erittäin luottavainen joukkueemme tulevaisuuden suhteen. Runko pysyy erittäin hyvin kasassa ja nuoret pelaajamme ovat taas jo vuoden kokeneempia. Uskon, että tästä kaudesta on otettu monella eri tapaa opiksi ja ensi kaudella Ilves Naiset ovat jälleen kovassa iskussa” Björn sanoo.

Linkki Kassun pelaajakorttiin http://ilveksennaiset.fi/6-kaisa-bjorn/

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudelle 2017:

Elina Myllymäki, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola, Ada Nikkilä, Kaisa Björn sekä Kreeta Yli-Säntti.

Sopimusneuvottelut jatkuvat pelaajien kanssa koko ajan ja niitä julkaistaan sitä mukaan kuin varmistuvat.

Voitto Ilvekselle
Jalkapallogolfia ja TU19 EM-karsintapelejä