_dsc03511
Ilveksen nuori maalivahti Annika Laihanen on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen Ilves Naisten kanssa. Annika on erittäin lahjakas nuori maalivahti. Hän on päämäärätietoinen ja positiivinen harjoittelija, jonka vahvimpia ominaisuuksia on jalalla pelaaminen. Hän mm. pelasi viime kaudella naisten nelosen otteluita kentällä tehden muutamia maaleja. Annika harjoitteli kaudella 2016 jo aktiivisesti naisten joukkueen mukana, mutta peliaika kertyi vielä B-tyttöjen SM-sarjasta. Kaudella 2016 Annika pelasi myös useita nuorten maaotteluita. Hän torjui mm. TU17-maajoukkueen EM-jatkokarsinnassa kesällä sekä TU19-maajoukkueen EM-karsintaturnauksessa syksyllä.

Annikan mietteitä tulevasta kaudesta: ”On kiva päästä harjoittelemaan joukkueeseen, jossa on motivoitunut ilmapiiri ja pelaajat haluavat kehittää itseään. Odotan innolla kauden alkua ja tulevaa kesää.”

Ilves Naisten sopimuspelaajat kaudella 2017: Jenna Oksasen, Aino Rasinen, Sini Lauermaa, Kaisa Björn, Elina Myllymäki, Maaria Roth, Sara Inget, Johanna Salmijärvi, Emmaliina Tulkki, Eini Vesaniemi, Julie Forss, Jade Bergius, Nea Lehtola sekä Ada Nikkilä.

Heidi Rannikko jatkaa Ilveksessä
Jenna Oksanen jatkaa Ilveksessä